Bokrelease och inre lugn

Nu är det en vecka kvar till bokreleasen för min nya bok! Den blev så fin och jag tycker verkligen om den. Den är ‘djupare’ än min förra bok och kanske viktigare. Den innehåller det jag kom fram till har hjälpt mig mest i äventyr, vardagsliv och livsglädje; superkraften inre lugn. Boken är egentligen mer en guide mer än en bok. Jag vet nämligen att man inte kan läsa sig till inre lugn, men att man kan träna sig till det. Därför innehåller boken många bra övningar inom kapitlen; stanna, blunda, andas och lev mer autentiskt.  Man behöver stanna upp för att se vart man är på väg, få viktiga insikter och sakta ner. Det finns risker med att stanna upp. Man kan bli rastlös. Därför finns även kapitlet ‘blunda’ som handlar om mental träning och fokus. Andningen kommer hjälpa dig bli bättre på att stanna upp, blunda och även leva mer autentiskt genom att leva efter det som är viktigt på riktigt, med hållbarhet för dig själv och världen.

Boken kom mestadels till tack vare min fantastiska förläggare Alexandra. Hon hittade mig när hon jobbade på Bonnier och gjorde min första riktiga bok tillsammans. Sedan dess kan jag inte tänka mig att jobba med någon annan. Så jag följde henne såklart genom ett förlag till hennes nybildade ‘The Book Affair’. Tack Alexandra för motivation, hejarop och stöd! Det är fantastiskt hur en bok kan mejslas fram ur alla ideér :-)

Jag missade helt att ha bok-release förra gången, så nu testar jag det! Först på mitt favorit-fik och inrednings-café på min favorit-ö på hälsö. Den bokades full på några timmar så vi gör en till senare på kvällen. Vegetarisk ekologisk mat och valfritt inträde skänks till att rädda havet.
27/11. Evas på Hälsö. sittning 1- 18:00, sittning 2- 20:00 Länk.
28/11 på Naturkompaniet på Sveavägen i Sthlm med mina partners Exped och Devold. Länk (Fullbokat)

Och boksignering i Göteborg lagom till julklapp
19/12 Upper house SPA 18:00-19:00
22/12 Akademibokhandeln på järntorget 14:00-16:00

Boken kan även förbeställas via Bokus och denna länk.

%d bloggare gillar detta: