UPPLEVELSER SOM KÄNNS

Kvällen var mjuk, mörk och varm. Och tyst. Som om den inte behövde säga något. Upplevelsen fick tala för sig själv, krävde inga ljud. En känsla av surrealism spred sig över havet. Brädan gled över den svarta vattenytan likt ett rymdskepp genom natten. Då och då skymtade maneter och snäckor genom ytan och såg mest ut som små planeter av liv.

Det är en av många naturupplevelser som är så vackra att de känns rakt in i bröstet. Överväldigande vackert. Jag tror att någonstans djupt inne i alla människor finns minnet kvar av att leva i harmoni med naturen. Det här är en sådan upplevelse som berör det minnet. Enkelheten. Friheten. Att uppleva med alla sinnen samtidigt.

Jag tror det är bra att leta efter upplevelser som känns. Eller varför leta, låt dem komma. Både nya och gamla.
OLYMPUS DIGITAL CAMERA OLYMPUS DIGITAL CAMERA OLYMPUS DIGITAL CAMERA OLYMPUS DIGITAL CAMERA Någon frågade mig nyligen vad SUP-paddling går ut på egentligen. Vad vill du att det ska gå ut på?

3 kommentarer på “UPPLEVELSER SOM KÄNNS

  1. Vilken underbar känsla du beskriver. Låter helt magiskt och stilla.

  2. …du är en del av naturen, skall det vara ;) härligt /Mac

  3. härlig beskrivning, och jag kan bara instämma att vår kraft får vi från naturen…där vi kommer ifrån…och när vi behöver uppnå balans så är naturen/aktiviteten samma källa…eftersom allt i naturen eftersträvar balans, vilket gör naturen kraftfull & harmonisk…evolutionen som växer fram i djur & växtlivet är fulländad, och förbättras i varje stund ”as we speak”…i är helt klart en del av naturen, härligt inspirerande. /Mac

%d bloggare gillar detta: