hemma i havet

Tidig morgon. Ut ut hotellrummet, värme, runt en liten oas av palmer så ligger det där. Underbara havet. Det glittrar perfekt och ja – det väntar på mig.
Några timmar senare hänger jag på 20 meters djup, blundar och lyssnar. Det känns inte som vatten så varmt är det. 27 grader och det är bara smekande härligt mjukt. Jag stannar löjligt länge för att göra ett uppvärmningsdyk. Det känns som att komma hem igen. 2 minuter och 37 sekunder senare är jag tillbaks vid ytan, lika hemma där.

Jag har bara sovit 4 timmar efter en ovanligt lång (men billig) resa. Det är tänkt att vara en mjukstart. Och det känns så mjukt och trevligt att jag glider ner till 67 meter på första dagens träningsdyk. Lätt och ledigt och lyckligt. Sedan en massa snorkling och fridyk utan lina. Idag är ”semester” så bara lilla kompaktkameran TG-810 följde med, men det kommer fler bilder! :-)

4 kommentarer på “hemma i havet

  1. It’s so lucky for me to find your blog! So great! Just one suggestion: It will be better and easier to follow if your blog can offer rrs subscription service.

  2. Pingback: Annelie Pompe är hemma igen – i havet! | hittaUpplevelse.se - Bloggen

  3. Hej Annelie, vi ”highlight:ade” just dig i vårt album ”outdoor personalities”. Det är kända och okända personer som gör mkt för friluftsvärlden. Och vi tycker att du gör väldigt mycket för friluftsvärlden!

    Här hittar du motiveringen till varför just vi gillar dig: http://www.facebook.com/photo.php?fbid=423638491028240&set=a.423638441028245.97560.409059035819519&type=1&theater

    Här är en direktlänk till vår Facebook-sida http://www.facebook.com/outdrr det skulle vara kul om du ”gillade” oss!

    /Erik, team Outdrr

%d bloggare gillar detta: