Att vara med en våg

Något händer i samma ögonblick som vågen är där. Sekunderna innan är världen full av ljudet av den annalkande vågen, av snabba beslut och koncentration. Paddla, paddla, paddla järnet med armarna, kollar snabbt bakåt för att justera brädan efter hur brant vågen är. Sen är ögonblicket där. Jag lyckas hoppa upp och stå på brädan. Allt ljud försvinner och hela världen ersätts med glädjen i att surfa! Det är så underbart, härligt, fantastiskt barnsligt roligt! Det är en väldigt speciell lycka.

Hela Galicien var lycka. Samma lycka jag oftar hittar i enkelheten. Simidigheten i att bo i en surfbuss med bara det nödvändigaste. Möjligheten att bo överallt. Äta enkelt. Jag tror mer och mer på att leva enklare och bli lyckligare! Och att surfa mer!

Här är några bilder från Galicien:2 kommentarer på “Att vara med en våg

  1. Härligt!! Ja, bilder är bra minnen – och motivation till mer! Är supernöjd med kameran. Den nya varianten Olympus OM-D är ju dessutom vädertålig!

  2. Ser helt fantastiskt ut, bilderna får mig verkligen att vilja vara på plats. Kameran du använder verkar vara riktigt bra, ska ta och kolla upp den fram över. Mina egna äventyr blir lite vagt dokumenterade då jag saknar en fungerade kamera efter El Caminon i Spanien.

%d bloggare gillar detta: