Kilimanjaro igen och en personlig Exped-clean-up-expedition

Så var det dags att bestiga Kilimanjaro igen! Eller egentligen är det ju inte det som det handlar om. Att vara guide på Kili handlar om väldigt mycket mer än att bestiga berget, och det helt klart en roligare utmaning att vara där för andras skull! Den här gången samarbetar jag med Ola Skinnarmo och Jonas Sundquists Expeditionsresor och ett annorlunda gäng än sist. Det är väldigt mycket färre tjejer och jag gissar på en kollektiv aningens högre syreupptagningsförmåga. Det ska bli superspännande och jag tror och hoppas att alla kommer nå toppen!

EXPED sponsrar mig (utöver bästa utrustningen) med en stor fin vattentät säck att samla in div. skräp i. För att tacka Kilimanjaro för alla fina stunder kommer jag göra en liten personlig städexpedition när jag har möjlighet. Det kommer ju dessutom bli bra träning att bära lite extra! Jag har också med mig Olympus fantastiska kamera E-5, och kommer lätt fota slut på alla minneskort!

Man kan följa expeditionen via denna facebook-sida: http://www.facebook.com/Expeditionsresor och/eller http://www.facebook.com/events/239037279452735/

En kommentar på “Kilimanjaro igen och en personlig Exped-clean-up-expedition

  1. Saknar din pojkväns inlägg på ”365 saker du kan göra”. De var så otroligt inspirerande. Kan du inte säga till honom att han får se till att komma med lite mer inlägg där? :)

%d bloggare gillar detta: