Packat och klart

Ibland är det som om livet som äventyrare går mest ut på att packa. Och planera. Helst på många olika plan samtidigt. Som värst, eller bäst, ligger tre mer eller mindre ouppackade väskor som inte hunnits med innan det vad dags att bege sig igen. Det har skapat diverse högar som har olika syften. Ute-tränings-högen, gym-högen, föreläsningshögen, resa-över-en-natt-högen och resa-på-äventyr-högen. Snart ska äntligen högarna få ett nytt hem! Att ”bli-med-lägenhet-och-sambo” har gått från att vara läskigt, till div. bankmöten, till något jag faktiskt ser fram emot.

Så härmodagen nämnde frågade någon om det var packat och klart, eftersom jag och blivande sambon kommer hem från Stdafrika bara en dag innan inflyttning. (Nej, det är det såklart inte. Men vi är experter på att packa så det blir bara en liten utmaning). Packat och klart påminde mig om när jag och Sebastian Näslund reste runt och gjorde reportage för just ”packat & klart” på SVT. Detta bidrog till en våg av nostalgi som jag tänkte dela med mig av via SVT play där allt finns sparat – dock utan musik – så en del av stämningen har försvunnit.

Skottland:
http://svtplay.se/v/1369400/oppet_arkiv/mot_ben_nevis_topp

Dahab (REKOMMENDERAS – men låtsas är det är fin musik i bakgrunden så blir det ännu bättre :-)
http://svtplay.se/v/1383405/oppet_arkiv/fridykning_i_dahab

Nepal (Mmm):
http://svtplay.se/v/1466908/oppet_arkiv/himalaya_-_varldens_tak

Packningsmässigt så är det mer planering och packning inför kommande tjej-expedition (- en man) till Kilimanjaro och sedan Sydafrika, än vad det är för lägenhetsflytten! :-)

2 kommentarer på “Packat och klart

%d bloggare gillar detta: