Veckans uppdrag och tre tredjeplatser

Mitt drömjobb som barn var att få vara ute på uppdrag. Jag är uppväxt med  TV-serierna  ”McGyver” och ”Mission impossible”. Sedan tidiga barnaår har jag helst av allt velat vara hemligt agent, och framför har jag alltid velat vara på uppdrag. Det är något med uppdrag som låter spännande, lite mystiskt och samtidigt viktigt. Kanske är det en del därifrån som min kärlek till expeditioner kommer ifrån. En expedition är ju som ett enda stort underbart uppdrag att nå toppen och komma ner igen!

Men ett uppdrag kan vara så mycket mer. Nu är jag mycket på  ”uppdrag prat”. Jag får ett samtal från SAJ ”jag har ett uppdrag till dig, Annelie”. Jag tar det såklart. Uppdrag inpsiration. Uppdrag energi och attityd. Föreläsningsuppdrag. Det är jättekul! Efter en vecka med flera ”uppdrag prata” så är jag hes och lycklig.

Nu bär det av på en långhelg med uppdrag ”leta snö i Trysil”. Det såg mörkt ut förra veckan, men nu kan vi lyckas med uppdraget tack vare tursamt väder.

3 x 3’e-platser

Tack alla ni som hjälpte att rösta fram mina bilder i Metro photo challenge. Tre olika 3’e platser blev det! Vilket prismässigt resulterade i två stycken fototapeter som kommer pryda väggarna i min och snart-sambons lägenhet. Ja, allt det läskiga gick i uppfyllelse och i Januari ska vi bygga upp vårt basläger inne i lägenheten. För vi har bestämt att kalla lägenheten för ”basecamp”. Det är där vi ska tvätta utrustning och vila upp oss mellan äventyr :-) http://metrophotochallenge.com/se2011/contests/winners

En kommentar på “Veckans uppdrag och tre tredjeplatser

  1. Jag var kär i MacGyver….
    Visst kan det vara bra att ha lägenheten som BaseCamp men jag skulle ändå rekommendera att du försöker lägga ner jobb på inredning, ev renoveringsbehov etc. Lätt hänt att man bara skiter i det ”för jag ska ju ändå bara sova där ibland…”.
    Grattis till tredjeplaceringarna. Tittade igenom vinnarna. Juryn skrev att ”Cry me a river” var underbar, men jag tycker den känns tragisk!

%d bloggare gillar detta: