Jag har skrivit en bok!

Det hade jag nästan glömt bort. Men nu har den kommit ut! 

Efter jag varit medförfattare till kapitlen ”klättring”, ”snorkling” och ”vandring” i boken ”Friluftsliv runt Göteborg”, så frågade förlaget om jag inte ville göra en egen bok om bara vandringen runt Göteborg. Jag hade redan gjort 20 vandringsleder, så varför inte! Under en vår, en sommar och en höst gick och sprang och fotade jag ytterligare 30 vandringsleder runt Göteborg. Ett drömjobb. Och här är resultatet.

Klippt ur pressmeddelandet: 

I Vandring kring Göteborg hittar du allt från riktiga vildmarksvandringar på över två mil till kortare vändor bland sommarstugor och bryggor. Här finns fakta om vilken typ av stig och underlag vandringsleden går på, om den är barnvagnsvänlig och vilken typ av skodon som kan behövas. Alla turer ligger inom en radie på 30 km från centrala Göteborg, vissa nås med spårvagn medan andra kräver en kortare resa med bil eller buss.

− Personligen är jag mest förtjust i små skogsstigar med mycket vildmarkskänsla eller stigar nära havet. Göteborgs vildmarksområden erbjuder en mängd olika vandringar och naturupplevelser. Det roliga är att vandringarna varierar både när det gäller natur, men även längd och svårighetsgrad, säger Annelie Pompe.

Man kommer kunna köpa boken i friluftsbutiker, bokhandel, nätbokandel och på www.calazo.se 

En kommentar på “Jag har skrivit en bok!

%d bloggare gillar detta: