Tuffa samarbetspartners och härliga människor

Med GUL dräkt och klocka i en isvak. Både jag och klockan klarade det!

GUL! – världens tuffaste klockor

Äntligen har jag hittat klockor som är så tuffa att de kan följa med mig på alla mina äventyr! Både fridykning och klättring handlar om tid i olika aspekter, och det är viktigt för mig att använda tiden rätt. Då måste jag såklart ha en bra (GUL) klocka med mig :-) Dessutom har vi samma inställning till vad som är viktigt. Idag skrevs kontraktet på, så nu kommer jag ha koll på tiden, och får dessutom lite ekonomiskt stöd för att ha råd att göra vad jag ska göra.

Så här beskriver GUL sina tuffa klockor:  ”GUL doesn’t look like other watches. Other watch manufacturers make delicate flowers – we make real hardcases. They make sophisticated watches – we make sporty, colourful statements. They make watches for people with fat wallets – we make them for regular people. And while others make copies, we’re busy making the real thing. GUL doesn’t look like other watches. It has all the attitudes of the natural-born rebel. An individual style. And of course it’s 100% genuine. GUL was born in the water. It was originally a surfer’s watch – tough, waterproof and attractive. But above all – it was different”. Mer info här.

Om att hitta äventyrliga partners

Att leta samarbetspartners har varit en stor del av de senaste årens jobb (nej, man tjänar inga pengar på att bestiga berg eller hålla andan – det kostar faktiskt att ”utsätta” sig för detta). Och nu väntar fler avtal på underskrifter så kommer jag faktiskt ha råd att bestiga världens högsta berg. För det har jag inte haft förrän nu. Jag kastade mig vilt utför ett ekonomiskt stup och trodde stenhårt på att jag skulle klara det – och nu, snart tre veckor innan jag åker, är jag nästan i hamn.
Visst hade det varit skönt att varit på ”torra land” innan allt drar igång och kunnat fokusera på prestationen. Istället har jag fått jobba järnet för att spara ihop pengar, leva på nudlar och Great Sports kosttillskott och tränat för att få allt att gå ihop. Vilket på ett sätt varit skönt, för jag kan ta projektet som en del av livet och skapar på så sätt inte massa höga förväntningar på att allt måste flyta perfekt.

Jag tror inte på renodlad sponsring. Vem vill donera pengar till någon som går ut och gör kul grejer? Alltså handlar mina samarbeten om just – samarbeten. Och om jobb. Jag föreläser, gör mindre jobb, bidrar med foton och filmer, kurser, inspiration och personlig träning åt mina partners. För att jag ska ha råd att bestiga världens högsta berg får jag betalt för jobben i förskott :-)

En viktig faktor i sökandet efter samarbetspartners har varit något så subtilt som: magkänsla. Bakom alla logotyper och företag som jag jobbar med döljer sig riktigt härliga människor! Jag vill inte känna att jag behöver riskera mitt liv för att göra mina sponsorer nöjda. Självklart kommer jag göra mitt allra allra bästa. Och då är det skönt och känna människorna-bakom-logotyperna’s helhjärtade stöd som en hand på axeln. Det är viktigt att komma ihåg att jag inte är ensam i det jag gör – jag hade inte kunnat göra det utan ert stöd! Jag är glad att människorna bakom GUL också är med mig, och att fler härliga människor snart är med i projektet!

%d bloggare gillar detta: